Afinstallation af dit Norton-program til Mac

Følg trinene i et af følgende afsnit afhængigt af dit Norton-program:

Afinstaller Norton Security til Mac

1. Dobbeltklik på Norton Security i mappen Programmer.

2. Klik på Norton Security på menulinjen ved siden af Apple-ikonet, og vælg Afinstaller Norton Security.

Norton Security-programvinduet skal være åbent, før du kan se menufunktionerne.

3. Klik på Afinstaller i bekræftelsesvinduet Afinstaller Norton Security.

4. Indtast administratornavn og -adgangskode, og klik på Installer hjælp.

5. Klik på Genstart nu i afinstallationsvinduet.

Afinstaller Norton AntiVirus for Mac eller Norton Internet Security for Mac

1. Gå til mappen Programmer, åbn mappen Symantec Solutions, og dobbeltklik derefter på Symantec Uninstaller.

2. Gå til vinduet Afinstaller Symantec-produkter, og markér afkrydsningsfeltet ved siden af de viste Norton-programmer, du vil afinstallere.

3. Klik på Afinstaller.

4. Bekræft, at du vil slette programmet.

5. Gå til vinduet Godkendelse, indtast din administratoradgangskode, og klik derefter på Ok.

6. Klik på Luk i det vindue, der indeholder en oversigt over slettede elementer.

7. Klik på Genstart.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virker?

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64924250_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 14/01/2016