Sådan installeres Norton-agenten på Mac

Hvis du anvender en ældre version af Norton-programmet til Mac, bruges Norton-agenten af Norton til at overvåge og administrere enhedens sikkerhedsstatus. Du skal installere Norton-agenten på alle de enheder, du vil administrere ved hjælp af Norton-kontoen.

Norton-agenten er ikke nødvendig, hvis du har installeret Norton Security på din Mac.

Installation af agenten foregår ved, at du logger på Norton-kontoen og downloader og installerer Norton-agenten. Derudover kan du, hvis du har føjet Mac-enheden til Norton og bedt om et downloadlink, installere Norton-agenten på andre enheder via den tilsendte mail, som indeholder et downloadlink.

Du skal have administratorrettigheder på den enhed, som du installerer Norton-agenten på.

Sådan installeres Norton-agenten på Mac

1. Log på Norton-kontoen.

2. Klik på Download Norton på siden Enheder.

3. Klik på Acceptér og download i det vindue, der vises.

4. Download den komprimerede fil med installationsprogrammet, og pak den ud.

5. Dobbeltklik på Norton-installationsprogrammet.

6. Indtast det navn, som skal vises for enheden, i vinduet Navngiv din Mac.

Navnet skal være entydigt og må ikke overstige 40 tegn.

7. Skriv den mailadresse, som er knyttet til Norton-kontoen, i det vindue, der vises.

Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du oprette en og begynde denne procedure.

8. Klik på Næste.

9. Indtast adgangskoden til din Norton-konto i feltet Adgangskode, og klik på Næste.

10. Følg instrukserne på skærmen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64859107_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 09/12/2014