Aktivering eller deaktivering af beskeder om blokerede angrebssignaturer

Du kan vælge, om du vil have besked, når Beskyttelse mod sårbarheder blokerer mistænkelige angreb.

Meddelelsen om besked gør følgende muligt:

• Du kan få vist flere oplysninger om det blokerede angreb.

• Du kan rapportere et fejlagtigt registreret angreb.

Alle aktiviteter i forbindelse med Beskyttelse mod sårbarheder registreres i vinduet Sikkerhedshistorik. Posterne indeholder oplysninger om uautoriserede adgangsforsøg og andre oplysninger.

Du kan aktivere eller deaktivere beskeder om alle blokerede angreb eller ved bestemte angrebssignaturer.

Aktivering eller deaktivering af beskeder om alle blokerede angreb

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Beskyttelse mod sårbarheder.

4. I vinduet Beskyttelse mod sårbarheder skal du klikke på fanen Avanceret.

5. Udfør en af følgende handlinger på fanen Avanceret :

• Hvis du vil deaktivere beskeder om alle blokerede angreb, skal du fravælge Giv mig besked, når Beskyttelse mod sårbarheder automatisk blokerer et angreb.

• Hvis du vil aktivere beskeder om alle blokerede angreb, skal du vælge Giv mig besked, når Beskyttelse mod sårbarheder automatisk blokerer et angreb.

6. Klik på Udført.

Aktivering eller deaktivering af beskeder om individuelle angrebssignaturer

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Beskyttelse mod sårbarheder.

4. I vinduet Beskyttelse mod sårbarheder skal du klikke på fanen Signaturer.

5. Gør et af følgende på listen Signaturer :

• Hvis du vil deaktivere beskeder, skal du fravælge Vis beskeder for denne signatur.

• Hvis du vil aktivere beskeder, skal du vælge Vis beskeder for denne signatur.

6. Klik på Udført.

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.