Åbning og lukning af Norton-programmet på en Mac-computer

Når du har installeret Norton-programmet beskytter programmet dig automatisk mod alle typer malware, samtidig med at det sikrer dine følsomme data. Hvis Norton-programmet registrerer en trussel, der kræver din opmærksomhed, vises der en advarsel, hvor du kan få hjælp til at løse problemet. Som standard er alle beskyttelsesfunktioner aktiveret, og Norton-programmet overvåger computeren.

Du kan åbne Norton-programmet fra følgende steder:

• Mappen Programmer

• Norton QuickMenu

Du kan ikke lukke Norton-programmet, hvis en af dialogboksene eller advarslerne i det er åbne.

Åbning af Norton-programmet

• Gør et af følgende for at åbne Norton-programmet:

• Klik på Norton Security i mappen Programmer.

• Klik på Symantec-ikonet på Mac-menulinjen, og klik derefter på Åbn Norton Security.

Lukning af Norton-programmet

1. Hvis der er åbne dialogbokse eller advarsler i Norton-programmet, skal du lukke dem.

2. Gør et af følgende for at lukke Norton-programmet:

• Klik på Luk i hovedvinduet i Norton-programmet.

• Højreklik på ikonet for Norton-programmet i Dock, og vælg Afslut.

• Tryk på ⌘Q.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6477137_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 13/06/2018