Kontrol af typen af din Mac-brugerkonto

En brugerkonto definerer de handlinger, som en bruger kan udføre på en Mac. Du kan oprette følgende typer brugerkonti på din Mac:

• Administratorkonto

• Standardkonto

• Administreret konto

Hver konto har forskellige rettigheder. En administratorkonto giver adgang til alle områder af din Mac, installation og opdatering af software, oprettelse og vedligeholdelse af andre brugerkonti.

Hvis du er i tvivl om din brugerkontotype, kan du finde den i Systemindstillinger.

Kontrol af typen af din Mac-brugerkonto

1. Klik på Systemindstillinger i Apple -menuen.

2. Klik på Brugere & grupper.

3. Kontonavn og kontotype vises i venstre side af vinduet Brugere & grupper.

Flere oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6476344_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 01/09/2016