Scanning af QR-koder med Norton Snap

Du kan bruge Norton Snap til at scanne en QR-kode og se, om det er sikkert at gå ind på webstedet.

Norton Snap er ikke kompatibel med iOS 11.0 og nyere versioner.

Scanning af QR-koder

1. Start Norton Snap-appen.

2. Tryk på Snap kode.

3. Fokuser enhedens kamera på QR-koden, som du vil scanne.

Norton Snap bruger kameraets autofokus til at tage billeder og analyserer dem, indtil der bliver fundet en gyldig QR-kode. Når det finder en gyldig kode, viser det et billede af QR-koden og udløser et bip eller en vibration på enheden.

4. Hvis de scannede data indeholder en gyldig URL, viser Norton Snap webstedet Norton-vurdering. Se oplysninger om webstedet ved at trykke på Nortons vurdering.

5. Tryk på Åbn webstedet for at åbne webstedet.

6. Hvis du vil dele webstedet, skal du trykke på Del websted og gå til rullemenuen for at vælge den applikation, der skal bruges til at dele linket.

Indstillingen Del websted er kun tilgængelig for Norton Trusted-websteder.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64716352_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 12/10/2017