Download og installation af Norton Snap

QR-kodelæseren Norton Snap fås til Android- og iOS-enheder. Du kan downloade og installere Norton Snap på din enhed via Google Play Store eller Apple App Store.

Norton Snap er ikke kompatibel med iOS 11.0 og nyere versioner.

Følg den vejledning til download og installation af Norton Snap, der passer til din enhed.

Installation af Norton Snap på Android-enheder

1. Start appen Play Store på startskærmen.

2. Søg efter og download appen Norton Snap.

Installationen starter automatisk, når appen er downloadet.

3. Tryk på Installer for at bekræfte.

4. Tryk på Åbn for at starte Norton Snap, når installationen er færdig.

5. Tryk på Acceptér og start.

Tryk på Licensaftale for at læse brugerlicensaftalen.

6. Tryk på Udført.

Installation af Norton Snap på iOS-enheder

1. Åbn App Store på din iOS-enhed.

2. Søg efter Norton Snap.

3. Tryk på Hent ud for Norton Snap blandt søgeresultaterne, og tryk så på Installer for at downloade appen.

4. Ikonet for Norton Snap vises på enhedens startskærm, når appen er downloadet. Tryk på ikonet Norton Snap for at åbne appen.

Installationen af Norton Snap er færdig, så nu kan du bruge appen til at scanne QR-koder.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64691018_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 12/10/2017