Funktioner i Norton Snap

Norton Snap er en QR-kodescanner, der beskytter dig, din mobil og dine vigtige filer mod online trusler ved at advare dig om farlige QR-koder og blokere usikre websteder, før de indlæses på din enhed.

Norton Snap er ikke kompatibel med iOS 11.0 og nyere versioner.

Vigtigste funktioner og fordele:

• QR-kodescanner :

• Scanner automatisk QR-koder og kontrollerer, om de er sikre at bruge, eller om de fører til falske eller skadelige websteder, der er beregnet til svindel

• Kontrollerer skadelige websteder, før de indlæses på din enhed.

• Norton Safe Web :

• Identificerer pålidelige websteder og lader dig besøge dem øjeblikkeligt

• Blokerer risikable og falske websteder til phishing og standser onlinetrusler, før din browser indlæses.

• Viser den fulde udvidede adresse på det websted, som QR-koden linker til, så du kan se, hvor det fører hen, før du klikker på det.

• Norton-vurdering :

• Et letlæseligt vurderingsikon fortæller dig, om et websted er sikkert eller ej.

• Hvis du klikker på vurderingsikonet, vises hele webstedet Norton Safe, der indeholder detaljerede oplysninger om webstedet, herunder oprindelsesland og eventuelt fundne sikkerhedsproblemer.

• Del Snap :

• Send en hurtig meddelelse til dine venner, så de ved, hvilke websteder det er værd at gå ind på.

• Giver dig en række muligheder for at dele: Gmail, Google Docs, Dropbox, Evernote, Facebook, Google+, Twitter og endda tekster og andre kodescannere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v64690996_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 12/10/2017