Oprettelse af Norton Identity Safe-cloudboksen

En cloudboks er en enkel og sikker måde at få adgang til dine oplysninger på - uanset hvor i verden du er. Du kan oprette en cloudboks fra Norton Internet Security, Norton 360 eller Norton Identity Safe-klienten og gemme dine Identity Safe-data. De Identity Safe-data, du gemmer i cloudboksen, er knyttet til din Norton-konto. Du kan få adgang til dine Identity Safe-data med Norton Identity Safe-klienten eller webstedet eller Norton-produkter, der understøtter Identity Safe.

Symantec gemmer ikke adgangskoden til din boks. Du er den eneste, som kender den. Det betyder at ingen, heller ikke Symantec, kan se dine boksdata. Hvis du glemmer adgangskoden til din boks, kan Symantec ikke nulstille den eller hente den til dig. Du skal blot slette din eksisterende boks og oprette en ny. I sådanne tilfælde bruger vi adgangskoden til din Norton-konto til at bekræfte din anmodning om sletning af boksen. Hvis du har sikkerhedskopieret dine Identity Safe-data, kan du importere dem, når du opretter en ny boks. Du kan aktivere den automatiske backupfunktion til automatisk at lave backup af din boks.

Du kan kun oprette én cloudboks til en Norton-konto. I Mac OS kan du ikke importere eller eksportere dine boksdata.

Sådan opretter du en cloudboks i Norton Identity Safe-klienten i Windows eller Mac OS

1. Udfør en af følgende handlinger:

• I Windows skal du klikke på ikonet for Norton Identity Safe på skrivebordet eller proceslinjen.

• I Mac OS skal du i mappen Programmer starte Norton Identity Safe.

2. I vinduet Log ind eller opret konto skal du skrive din mailadresse og klikke på Næste.

Hvis du ikke har en Norton-konto, sender Identity Safe dig automatisk videre til vinduet Opret din Norton-konto, hvor du kan oprette en ny konto.

3. Indtast adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Log på, og klik på Log på.

4. I vinduet Oprettelse af boks: adgangskode til boks skal du indtaste en adgangskode til boksen, der overholder retningslinjerne, og klikke på Næste.

5. I vinduet Oprettelse af boks: bekræft adgangskode skal du indtaste adgangskoden igen for at bekræfte og klikke på Næste.

6. I vinduet Oprettelse af boks: huskeregel til adgangskode skal du indtaste en huskeregel til adgangskoden og klikke på Næste.

Adgangskoden til din boks kan ikke nulstilles, så brug en huskehjælp som en hjælp til at huske adgangskoden.

7. I vinduet Konfigurationen er gennemført. skal du gøre et af følgende:

• Hvis du ikke har data at importere, skal du klikke på Udfør.

• Hvis du har en fil med boksdata eller en CSV-fil, du tidligere har eksporteret, skal du klikke på Importér for at importere dem i denne nye boks.

Funktionen Importér/Eksportér kan kun benyttes i Windows.

Sådan opretter du en cloudboks i Norton Identity Safe-app'en i Android eller iOS

1. Tryk på Norton Identity Safe -ikonet på startskærmbilledet eller skærmbilledet med applikationer.

2. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Log på.

3. Tryk på Log på, og følg instrukserne på skærmen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64621170_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/10/2015