Oprettelse af en Norton Password Manager-cloudboks

Med en cloudboks får du nem og sikker adgang til dine personlige oplysninger - uanset hvor i verden du er. De Password Manager-data, du gemmer i cloudboksen, er knyttet til din Norton-konto. Du kan få adgang til dine Password Manager-data med Norton Password Manager-klienten eller -webstedet og via de Norton-produkter, der understøtter Norton Password Manager.

Symantec gemmer ikke adgangskoden til din boks. Du er den eneste, som kender den. Det betyder, at ingen andre kan se dine boksdata - heller ikke Symantec. Hvis du glemmer adgangskoden til din boks, kan Symantec ikke nulstille den eller finde den for dig. Du skal bare slette den eksisterende boks og oprette en ny. I sådanne tilfælde bruger vi adgangskoden til din Norton-konto til at godkende din anmodning om sletning af boksen. Hvis du har sikkerhedskopieret dine Password Manager-data, kan du importere dem, når du opretter en ny boks. Du kan aktivere den automatiske backupfunktion, så din boks sikkerhedskopieres automatisk.

Du kan kun oprette én cloudboks for hver Norton-konto. På Mac-computere kan du ikke importere eller eksportere dine boksdata.

Sådan opretter du en cloudboks i Norton Password Manager-klienten på Windows- eller Mac-computere

Fra og med juni 2017 kan den separate version af Norton Password Manager ikke længere downloades af nye brugere. Funktionen Norton Password Manager tilbydes stadig med vores Norton-sikkerhedsprodukter. Du kan finde flere oplysninger i Norton Online Store.

1. I Windows skal du klikke på ikonet for Norton Password Manager på skrivebordet eller proceslinjen.

2. Skriv din mailadresse og klik på Næste i vinduet Log på, eller opret konto.

Hvis du ikke har en Norton-konto, sender Password Manager dig automatisk videre til vinduet Opret en Norton-konto, hvor du kan oprette en ny konto.

3. Indtast adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Log på, og klik på Log på.

4. I vinduet Oprettelse af boks: Adgangskode til boks skal du indtaste en adgangskode til boksen, der overholder retningslinjerne, og klikke på Næste.

5. I vinduet Oprettelse af boks: bekræft adgangskode skal du indtaste adgangskoden igen for at bekræfte og klikke på Næste.

6. I vinduet Oprettelse af boks: huskeregel til adgangskode skal du indtaste en huskeregel til adgangskoden og klikke på Næste.

Adgangskoden til boksen kan ikke nulstilles, så du skal bruge et tip for at få hjælp til at huske adgangskoden.

7. I vinduet Konfigurationen er gennemført. skal du gøre et af følgende:

• Hvis du ikke har data at importere, skal du klikke på Udfør.

• Hvis du tidligere har eksporteret en fil med boksdata eller en CSV-fil, skal du klikke på Importér for at importere dataene til den nye boks.

Funktionen Importér/Eksportér kan kun benyttes i Windows.

Sådan opretter du en cloudboks i Norton Password Manager-appen i Android eller iOS

1. Tryk på Norton Password Manager -ikonet på startskærmbilledet eller skærmbilledet med applikationer.

2. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Log på.

3. Tryk på Log på, og følg instrukserne på skærmen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v64621170_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2018