Fejl: (8920,1234) "Norton LiveUpdate kunne ikke installere en opdatering"

TRIN 1

Kør LiveUpdate efter 24 timer

• Fejlen kan skyldes en midlertidig fejl med LiveUpdate-serverne. Du kan være sikker på, at fejlen udbedres hurtigt. Vent i 24 timer, før du kører LiveUpdate igen.

Du vil muligvis se fejlmeddelelsen, når LiveUpdate køres manuelt. LiveUpdate henter opdateringerne automatisk, og når LiveUpdate igen køres manuelt, installeres opdateringerne typisk.

Hvis virusdefinitionerne er forældede, kan du opdatere dem med Intelligent Updater.

TRIN 2

Kontrol af virusdefinitionernes dato

1. Start Norton.

2. Kontrollér datoen ud for Sikkerhedsopdateringer under Computeren er beskyttet i hovedvinduet.

3. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af situationen:

• Hvis det er mindre end en dag siden, skal du vente i 24 timer og køre LiveUpdate igen.

• Hvis det er mere end en dag siden, skal du gå videre fra trin 3 og opdatere dine virusdefinitioner med Intelligent Updater.

TRIN 3

Opdater virusdefinitionerne med Intelligent Updater

1. Gå til webstedet med filoverførsler til Intelligent Updater.

2. Du skal kende navnet og versionen på dit Norton-program og hvilken version af Windows, du har, for at kunne vælge det rigtige definitionssæt.

3. Download det definitionssæt, der passer til din version af Windows og Norton.

Norton-programversion

Windows 32-bit

Windows 64-bit

22.9

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.7 og 22.8

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 og ældre

f.eks. 20170126- 020- v5i32.exe

f.eks. 20170126- 020- v5i64.exe

4. Gem filen på skrivebordet i Windows.

5. På skrivebordet i skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

6. Klik på Ja i vinduet Symantec Intelligent Updater for at gå videre.

7. Når Intelligent Updater er færdig med at opdatere definitionerne, skal du klikke på Ok.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64566894_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2017