Fejlmeddelelsen: (8920,1234) "Norton LiveUpdate kunne ikke installere en opdatering" vises, når jeg kører LiveUpdate i mit Norton-program

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på Status på Norton-tjenester

TRIN 1

Kør LiveUpdate efter 24 timer

• Fejlen kan skyldes en midlertidig fejl med LiveUpdate-serverne. Du kan være sikker på, at fejlen udbedres hurtigt. Vent i 24 timer, før du kører LiveUpdate igen.

Du vil muligvis se fejlmeddelelsen, når LiveUpdate køres manuelt. LiveUpdate henter opdateringerne automatisk, og når LiveUpdate igen køres manuelt, installeres opdateringerne typisk.

Hvis virusdefinitionerne i dit Norton-program er forældede, kan du opdatere det med Intelligent Updater.

TRIN 2

Kontrollér datoen for virusdefinitionerne

1. Start Norton-programmet.

2. Kontrollér datoen ud for Sikkerhedsopdateringer under Computeren er beskyttet i hovedvinduet.

3. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af situationen:

• Hvis det er mindre end en dag siden, skal du vente i 24 timer og køre LiveUpdate igen.

• Hvis det er mere end en dag siden, skal du gå videre fra trin 3 og opdatere dine virusdefinitioner med Intelligent Updater.

TRIN 3

Opdater virusdefinitionerne med Intelligent Updater

1. Gå til webstedet med filoverførsler til Intelligent Updater.

2. Du skal kende navnet og versionen på dit Norton-program og hvilken version af Windows, du har, for at kunne vælge det rigtige definitionssæt.

3. Download det definitionssæt, der passer til din version af Windows og af Norton-programmet.

Norton-programversion

Windows 32-bit

Windows 64-bit

22.7 og nyere

f.eks. 20160718-008-core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20160718-008- core3sdsv5i64.exe

22.6 og ældre

f.eks. 20160718-008- v5i32.exe

f.eks. 20160718- 008- v5i64.exe

4. Gem filen på skrivebordet i Windows.

5. På skrivebordet i skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

6. Klik på Ja i vinduet Symantec Intelligent Updater for at gå videre.

7. Når Intelligent Updater er færdig med at opdatere definitionerne, skal du klikke på Ok.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64566894_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/08/2016