Meddelelsen "Bekræft dit køb"

Da du købte et Norton-program fra Norton Online Store, blev du bedt om at indtaste mailadressen og adgangskoden. Hvis du indtaster en forkert adgangskode, kan din bestilling ikke gemmes på din konto. Du vil blive bedt om at gemme denne bestilling, når du logger på din Norton-konto.

Hvis du bliver bedt om at bekræfte et køb når du logger ind på Norton, skal du klikke på den af følgende valgmuligheder, der bedst beskriver din situation:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v64541725_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 04/09/2017