Jeg kan ikke starte Norton-programmet

Dette problem kan opstå, når du har opdateret Norton-programmet. Du løser problemet ved at køre Norton Remove and Reinstall-værktøjet for at afinstallere og geninstallere Norton-programmet.

Hvis du oplever dette problem med Norton-programmet til Mac, skal du læse Norton-programmet til Mac starter ikke.

TRIN 1

Genstart computeren

1. Afslut alle programmer.

2. Genstart computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Fjern og geninstaller.

Knappen Fjern kun vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder. Klik på Fjern kun.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Relateret video

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64233471_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/11/2016