Løs problemer med at åbne Norton-enheds sikkerhed til Windows

Du kan rette fejlen ved at genstarte computeren.

Hvis du oplever dette problem med Norton Secure VPN på Windows, skal du læse Fiks problem med at åbne Norton Secure VPN.

TRIN 1

Genstart computeren

1. Afslut alle programmer.

2. Genstart computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

2. Tryk på Ctrl + J -tasten for at åbne vinduet Downloads in i din browser.

3. Dobbeltklik på ikonet NRnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Fjern og geninstallér.

Hvis du har modtaget dit Norton-produkt fra din tjenesteudbyder, kan du muligvis se knappen Fjern i stedet.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere Norton-programmet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v64233471
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/11/2021