Fejl: "3039,65545"

Du kan rette fejlen ved at genstarte computeren. Hvis problemet ikke er løst, når du har genstartet computeren, skal du køre LiveUpdate og derefter køre en komplet systemscanning.

Disse anvisninger gælder for den nuværende version af Norton. Gå ind på Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed, og klik derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Afslut alle programmer, og genstart derefter computeren.

TRIN 2

Kør en Komplet systemscanning

1. Start Norton.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed, og klik derefter på Scanninger.

3. Vælg Komplet systemscanning, og klik på Ok i vinduet Scanninger.

4. Klik på Afslut, når scanningen er færdig.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virker?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v64232419_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/11/2018