Fejlen (8921,236) "Der er ikke tilstrækkelig diskplads til at downloade opdateringer" vises, når jeg kører LiveUpdate i Norton-programmet

Denne fejl kan opstå som følge af begrænset harddisk-plads. Kontrollér, at du har mindst 500 MB ledig plads på dit C-drev. Vi anbefaler, at du afinstallerer alle uønskede programmer og kører Diskoprydning for at frigøre plads på harddisken.

Kør Diskoprydning

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

cleanmgr.exe

3. Markér C -drevet i rullemenuen, og klik på OK.

Følg anvisningerne på skærmen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64191261_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/01/2016