Fejl: "3040,40008" vises i Norton-programmet

TRIN 1

Genstart computeren

1. Afslut alle programmer.

2. Genstart computeren.

Hvis problemet stadig opstår, skal du afinstallere og geninstallere Norton-programmet. Gå til trin 2.

TRIN 2

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har modtaget Norton-programmet fra din tjenesteudbyder, skal du springe dette trin over og køre Nortons fjernelsesværktøj.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows.

2. På skrivebordet i Windows skal du dobbeltklikke på ikonet NRnR.

3. Læs licensaftalen, og klik på Agree.

4. Klik på Remove & Reinstall, og følg anvisningerne på skærmen.

5. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64165670_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/10/2015