Fejl: "5022,2" vises i Norton-programmet

Du kan rette fejlen ved at afinstallere og derefter geninstallere Norton-programmet. Hent og kør Norton Remove and Reinstall-værktøjet, som vil afinstallere og dit Norton-program.

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har modtaget Norton-programmet fra din tjenesteudbyder, skal du springe dette trin over og køre Nortons fjernelsesværktøj.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows.

2. På skrivebordet i Windows skal du dobbeltklikke på ikonet NRnR.

3. Læs licensaftalen, og klik på Agree.

4. Klik på Remove & Reinstall, og følg anvisningerne på skærmen.

5. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64139301_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/10/2015