Fejlmeddelelsen (8921,243) "Norton LiveUpdate blev fuldført med en ukendt fejl" vises, når jeg kører LiveUpdate i mit Norton-program

Du kan løse problemet ved at køre Norton AutoFix. Hvis problemet ikke er løst, skal du downloade og køre Norton Remove and Reinstall-værktøjet.

TRIN 1

Kør Norton Autofix-værktøjet

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Hjælp i hovedvinduet og derefter på Bed om support.

Norton AutoFix finder og retter automatisk fejl ved installationen af Norton-programmet eller ved tjenester, som ikke fungerer optimalt på computeren.

3. Klik på Luk.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Fjern og geninstaller.

Knappen Fjern kun vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder. Klik på Fjern kun.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64139003_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/11/2016