Funktioner til Norton AntiVirus 12.0 til Mac

Vigtigste funktioner og fordele

• Antivirusbeskyttelse :

Beskytter dine billeder fra Mac og iPhoto, iTunes-medier, iMovie-projekter og andre vigtige filer mod virus, spyware og andre trusler uden at gøre din computer langsommere.

• Beskyttelse mod sårbarheder :

Forhindrer cyberkriminelle i at udnytte sårbarheder i applikationer og anden software til at snige trusler ind på din Mac.

• Daglige sikkerhedsopdateringer :

Kører i baggrunden for at beskytte din Mac og dine filer mod de nyeste trusler.

• Overvågning af mail og beskedtjenester :

Scanner MobileMe, iChat og andre chatmeddelelser efter mistænkelige vedhæftede filer og andre svindelnumre, som bruges til at stjæle din identitet og dine penge.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v64136889_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 18/09/2017