Manuel scanning af diske, mapper, programmer og filer i Norton AntiVirus 12 til Mac

Scan dine diske, mapper, programmer og filer

1. Start Norton AntiVirus.

2. Gør et af følgende på fanen Status under Virusscanning :

• Klik på Hurtig scanning for at scanne den aktive brugers hjemmemappe.

• Klik på Systemscanning for at scanne hele computeren.

• Klik på Filscanning for at vælge de filer og mapper, der skal scannes.

3. Klik på Scan.

Norton AntiVirus scanner de angivne filer og sætter eventuelle inficerede filer, der ikke kan repareres, i karantæne.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64136835_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.10.x, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x
Sidst ændret: 10/02/2015