Funktioner i Norton Internet Security 5 til Mac

Norton Internet Security 5 til Mac giver dig mulighed for at beskytte dine personlige oplysninger, din Mac-computer og dine vigtige ting mod onlinetrusler, så du kan surfe og handle online samt bruge netbank uden bekymringer

Nyheder

• NYT! Norton Safe Web :

Beskytter proaktivt computeren, mens du surfer på nettet, ved at advare om og blokere usikre og falske websteder i dine søgeresultater.

De vigtigste funktioner

• Hurtig og let, Internet Security og beskyttelse med AntiVirus til Mac-computere :

Hjælper dig med beskyttelse mod cyberkriminelle og beskytter din Mac-computer mod onlinetrusler uden at gøre den langsommere.

• Teknologi til beskyttelse mod phishing-forsøg :

Blokerer bedrageriske phishing-websteder, der er oprettet med det formål at stjæle din identitet og penge.

• Dynamisk tovejs-firewall :

Forhindrer it-kriminelle i at hacke din Mac-computer, stjæle dine personlige oplysninger og rode i dine ting.

• Bevidsthed om placering :

Du kan justere dit beskyttelsesniveau afhængig af, hvorfra du benytter din Mac-computer (derhjemme, på kontoret, caféen, på farten).

• Beskyttelse mod sårbarheder :

Opdateres daglig for at stoppe it-kriminelle fra at udnytte sikkerhedshuller (sårbarheder) i programmer, så de ikke kan liste trusler ind på din computer.

• Antivirus-beskyttelse :

Beskytter din Mac-computer, iPhoto-billeder, iTunes-medier, iMovie-projekter og alle dine vigtige ting mod virus, spyware og andre trusler uden at gøre din computer langsommere.

• Fortrolig File Guard :

En adgangskode beskytter dine ting, så de ikke kommer i fremmede hænder.

• Daglige sikkerhedsopdateringer :

Kører i baggrunden for at beskytte din Mac-computer og dine ting mod de nyeste trusler.

• Overvågning af mail og beskedtjenester :

Scanner MobileMe, iChat og andre beskedtjenester for mistænkelige vedhæftninger og andre trick, som bliver brugt til at stjæle din identitet og dine surttjente penge.

• Kontrol med Mac-programmer :

Du kan kontrollere, hvordan din Mac-computer opretter forbindelse til internettet, hvem der kan oprette forbindelse til din Mac-computer samt hvad de kan gøre og se.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v64135712_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 19/04/2017