Manuel scanning af diske, mapper, programmer og filer i Norton Internet Security 5 til Mac

Scan dine diske, mapper, programmer og filer

1. Start Norton Internet Security.

2. Gå til vinduet Norton Internet Security, og klik på AntiVirus.

3. Gør et af følgende på fanen Status under Virusscanning :

• Klik på Hurtig scanning for at scanne den aktive brugers hjemmemappe.

• Klik på Systemscanning for at scanne hele computeren.

• Klik på Filscanning for at scanne filer og mapper. Vælg filerne eller mapperne, du vil scanne, og klik på Scan.

4. Klik på Scan.

Norton AntiVirus scanner de angivne filer og sætter eventuelle inficerede filer, der ikke kan repareres, i karantæne.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64135691_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.10.x, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x
Sidst ændret: 10/02/2015