Konfigurering af funktionen til blokering af programmer i Norton Internet Security 5 til Mac

Konfigurer blokering af programmer

1. Start Norton Internet Security.

2. Gå til vinduet Norton Internet Security, og klik på Firewall.

3. Klik på Firewall i venstre rude.

4. Gå til Blokering af programmer, og klik på Konfigurer.

Indtast din administratoradgangskode, hvis du ser en anmodning, og klik derefter på OK.

Vinduet Blokering af programmer viser programmerne og de forbindelsesindstillinger, der svarer til hvert program.

5. Gør et af følgende:

• Hvis du vil fjerne et program fra listen Blokering af programmer, skal du vælge programmet og klikke på Fjern.

• Klik på Tilføj program, hvis du manuelt vil tilføje eller konfigurere et programs forbindelsesindstillinger. Vælg programmet, og konfigurer derefter forbindelsesindstillingerne for at godkende eller blokere det.

• Hvis du vil redigere et programs indstillinger for Blokering af programmer, skal du vælge programmet og klikke på tillad eller bloker i Indstillinger for at ændre dette.

6. Klik på Udført.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64135670_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.10.x, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x
Sidst ændret: 10/02/2015