Bindingsfejl

Din enhed blev ikke føjet til Norton-kontoen. Installationen mislykkes muligvis, hvis der er problemer med at oprette forbindelse til internettet eller Symantec-serveren.

Prøv følgende:

• Undersøg, om din enhed har forbindelse til internettet.

• Kontrollér indstillingerne for firewallen og forældrestyring på din enhed, da de muligvis blokerer forbindelsen.

Når du har gennemgået indstillingerne, kan du benytte funktionen Prøv igen til igen at føje enheden til Norton-kontoen.

Hvis problemet fortsætter, kan det muligvis betyde, at Symantec-serveren er ved at blive vedligeholdt. Du bør i så fald logge ud og logge på igen senere.

Om Norton-kontoen

Hvilke enheder understøttes af Norton?

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64040439_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 04/09/2015