Aktivering eller deaktivering af Norton-værktøjslinjen

Når Norton-værktøjslinjen er aktiveret, viser Norton Identity Safe pop op-vinduet Norton Safe Web samt en sikkerhedsklassificering for de websider, du går ind på. Når værktøjslinjen er deaktiveret, viser Norton Identity Safe ikke pop op-vinduet Norton Safe Web, men du bliver stadig underrettet om mistænkelige og bedrageriske websider.

Aktivering eller deaktivering af Norton-værktøjslinjen

• Åbn den foretrukne browser:

• Højreklik på menulinjen i Internet Explorer, markér eller fjern markeringen i Norton-værktøjslinjen for at aktivere/deaktivere, og følg så anvisningerne på skærmen.

• Klik i Mozilla Firefox på Værktøjer > Tilføjelser > Udvidelser. På siden Udvidelser under Norton Identity Safe-værktøjslinje skal du klikke på Aktivér eller Deaktiver.

• Gå ind på følgende URL-adresse chrome://extensions i Google Chrome. På siden Udvidelser under Norton Security-værktøjslinje og Norton Identity-beskyttelse skal du markere eller fjerne markeringen fra Aktiveret.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6401426_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016