Aktivering eller deaktivering af Norton-værktøjslinjen

Når Norton-værktøjslinjen er aktiveret, viser Norton Password Manager pop op-vinduet Norton Safe Web samt en sikkerhedsklassificering for de websider, du går ind på. Når værktøjslinjen er deaktiveret, viser Norton Password Manager ikke pop op-vinduet Norton Safe Web, men du bliver stadig underrettet om mistænkelige og bedrageriske websider.

Aktivering eller deaktivering af Norton-værktøjslinjen

• Åbn den foretrukne browser:

• Højreklik på menulinjen i Internet Explorer, markér eller fjern markeringen i Norton-værktøjslinjen for at aktivere/deaktivere, og følg så anvisningerne på skærmen.

• Klik i Mozilla Firefox på Værktøjer > Tilføjelser > Udvidelser. Klik på Aktivér eller Deaktiver under Norton Identity Safe-værktøjslinje på siden Udvidelser.

• Gå ind på følgende URL-adresse chrome://extensions i Google Chrome. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiveret under Norton Security-værktøjslinje og Norton Password Manager på siden Udvidelser.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6401426_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/08/2018