Installation af Norton Internet Security 5 til Mac

Den nyeste version af Norton Internet Security til Mac understøttes kun af Mac OS X 10.7.5 eller nyere. Hvis du kører Mac OS 10.7.4 eller tidligere, skal du installere den tidligere version af Norton Internet Security. Du kan finde flere oplysninger under Installation af Norton Internet Security til Mac OS X 10.6.x eller tidligere.

Download Norton-programmet via din Norton-konto

1. Klik på linket for at hente Norton-programmet:

Norton Internet Security 5 til Mac

2. Dobbeltklik på filen, når den er overført til computeren.

Diskafbildningen er forbundet.

3. Dobbeltklik på ikonet til Norton-programmets installationsprogram.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

5. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

6. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v64002978_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 05/07/2016