Sådan løser du problemer med konfiguration af en netværksprinter eller andre enheder efter installation af Norton

Disse anvisninger gælder for den nuværende version af Norton. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Føj enheden til listen Tillid til enhed

1. Start Norton.

2. Klik på Indstillinger.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. Klik på Konfigurer ved siden af Tillid til enhed under Netværksindstillinger på fanen Generelle indstillinger.

5. Klik på Tilføj.

6. Angiv følgende oplysninger om den enhed, du ikke kan oprette forbindelse til, i vinduet Tilføj enhed :

• Navn - angiv et navn som identifikation for netværksprinteren eller den anden enhed.

• IP-adresse eller fysisk adresse - angiv IP- eller MAC-adressen (Media Access Control) for netværksprinteren eller den anden enhed.

• Tillidsniveau - angiv Fuld tillid for den netværksenhed, du ikke kan få adgang til fra computeren.

7. Klik på Tilføj enhed.

8. Klik på OK og derefter på Luk.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå videre til trin 2.

TRIN 2

Konfiguration af netværkstillid

1. Start Norton.

2. Klik på Indstillinger.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. På fanen Generelle indstillinger under Netværksindstillinger ved siden af Network Trust skal du klikke på Konfigurer.

5. Vælg netværket under Netværksforbindelse i vinduet Netværkstillid, og vælg Fuld tillid på rullelisten Tillidsniveau.

6. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

7. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.