Jeg kan ikke konfigurere eller få adgang til en netværksprinter eller andre enheder, efter at jeg har installeret Norton-programmet

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Føj enheden til listen Tillid til enhed

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer ved siden af Tillid til enhed under Netværksindstillinger på fanen Generelle indstillinger.

5. Klik på Tilføj.

6. Angiv følgende oplysninger om den enhed, du ikke kan oprette forbindelse til, i vinduet Tilføj enhed :

• Navn – angiv et navn som identifikation for netværksprinteren eller den anden enhed.

• IP-adresse eller fysisk adresse – angiv IP- eller MAC-adressen (Media Access Control) for netværksprinteren eller den anden enhed.

• Tillidsniveau – angiv Fuld tillid for den netværksenhed, du ikke kan få adgang til fra computeren.

7. Klik på Tilføj enhed.

8. Klik på OK og derefter på Luk.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå videre til trin 2.

TRIN 2

Konfiguration af netværkstillid

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger.

4. På fanen Generelle indstillinger under Netværksindstillinger ved siden af Network Trust skal du klikke på Konfigurer.

5. Vælg netværket under Netværksforbindelse i vinduet Netværkstillid, og vælg Fuld tillid på rullelisten Tillidsniveau.

6. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

7. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v63987985_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/10/2016