Rapportering af en forkert evaluering af et websted

I sjældne tilfælde giver Anti-phishing muligvis en forkert evaluering af et websted. For eksempel kan det ske, at du besøger et websted, hvor du ofte har handlet, men Anti-phishing rapporterer, at stedet er bedragerisk. Omvendt kan det også ske, at du besøger et websted, som du selv har mistanke om bruges til phishing, men Anti-phishing rapporterer, at der ikke er fundet tegn på bedrageri. I begge tilfælde kan du rapportere webstedet til Symantec, så de kan evaluere det igen.

Rapportering af en forkert evaluering af et websted

1. Åbn din browser, og gå til det websted, som du mener er evalueret forkert.

2. Klik på Norton Safe Web-indikatoren på Norton-værktøjslinjen.

3. Klik på Anmeld dette websted i det pop op-vindue, der vises.

4. Klik på Send i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6397353_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016