Aktivere eller deaktivere besked om adgang til beskyttede arkiver

Funktionen Arkivbeskyttelse giver dig besked i tilfælde af uautoriseret adgang til beskyttede arkiver. Hvis du vil have besked, skal du aktivere indstillingen Giv mig besked, når adgangen til et beskyttet arkiv blokeres automatisk.

Aktivering eller deaktivering af besked om adgang til beskyttede filer

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Arkivbeskyttelse i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Arkivbeskyttelse.

4. Gør ét af følgende i vinduet Arkivbeskyttelse :

• Du slår meddelelser til ved at vælge Giv mig besked, når adgangen til et beskyttet arkiv blokeres automatisk.

• Du slår meddelelser fra ved at fravælge Giv mig besked, når adgangen til et beskyttet arkiv blokeres automatisk.

5. Klik på Udført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6377790_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 08/09/2016