Om Norton Password Manager

Norton Password Manager er et gratis program til administration af adgangskoder og kreditkortoplysninger, og du kan bruge det til at opbevare, håndtere og få adgang til dine personlige data på sikker vis. De personlige data omfatter dine brugernavne, adgangskoder, adresser og kreditkortoplysninger. Du behøver ikke at huske brugernavne og adgangskoder til de websteder, du besøger. Du behøver ikke at udfylde lange onlineformularer. Det eneste, du skal huske, er adgangskoden til din boks - så udfyldes loginoplysningerne og de andre felter automatisk af Norton Password Manager. Norton Password Manager fås i to versioner:

• Norton Password Manager i Norton-sikkerhedsprodukter (til Windows)

• Norton Password Manager-app (til Android- og iOS-enheder).

I Windows installerer Norton Password Manager Norton-værktøjslinjen, hvor Norton Safe Web bruges til at give mere sikker surfing. Norton-værktøjslinjen advarer dig om, at et websted er skadeligt, før du overhovedet besøger det. Norton-vurderingerne vises ud for alle søgeresultater, som angiver, hvordan de enkelte websider er vurderet. På den måde kan du søge mere sikkert på nettet.

Norton Password Manager gemmer alle dine personlige oplysninger i en cloudboks. Derfor kan du bruge dine personlige oplysninger på ethvert websted både hurtigt og sikkert, uanset hvor i verden du er.

Med følgende funktioner i Norton Password Manager kan du gennemføre onlinetransaktioner sikkert og ganske enkelt:

Loginoplysninger

Gemmer loginoplysninger, f.eks. til din netbank, mailkonto og websteder til e-handel.

Adresser

Gemmer dine personlige oplysninger som f.eks. navn, fødselsdato, postadresse, e-mailadresse og telefonnumre.

Tegnebog 1

Gemmer dine økonomiske oplysninger, f.eks. oplysninger om kreditkort, bankkonti og kreditbetalinger.

Noter

Gemmer evt. tekst, du indtaster til egen brug.

Mærkater 2

Kategoriserer dine oplysninger ud fra de grupper, du angav, da du oprettede elementerne.

Foretrukne 3

Gør det muligt at gemme genveje til de Norton Password Manager-data, du bruger ofte.

1Kan kun benyttes i Windows, Android og iOS.

2Kan kun benyttes i Windows.

3Kan kun benyttes i Android og iOS.

Du kan gøre følgende med Norton Password Manager:

• Logge på websteder automatisk - du behøver ikke at huske alle dine loginoplysninger.

• Fuldføre onlinetransaktioner på sikker vis uden at bekymre dig om identitetstyveri.

• Gem alle dine kreditkortoplysninger på ét sted.

• Du kan få adgang til dine personlige oplysninger, som er gemt i en cloudboks, fra enhver enhed med forbindelse til internettet.

• Udfyld lange formularer ganske enkelt.

• Gem evt. yderligere oplysninger til fremtidig brug.

med Norton Password Manager kan du tilføje, redigere og slette dine loginoplysninger, selv efter dit Norton-produkt udløber.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v63757029_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/08/2018