Om Norton Identity Safe

Norton Identity Safe er et gratis program til at administrere adgangskoder og kreditkortoplysninger, så du sikkert kan opbevare, organisere og få adgang til dine personlige data. De personlige data omfatter dine brugernavne, adgangskoder, adresser og kreditkortoplysninger. Du behøver ikke at huske brugernavne og adgangskoder til de websteder, du besøger. Og du behøver ikke udfylde lange formularer. Det eneste, du behøver at huske, er adgangskoden til din boks - så udfyldes loginoplysningerne og de andre felter automatisk af Norton Identity Safe. Norton Identity Safe fås i to versioner:

• Norton Identity Safe-klient (til Windows)

• Norton Identity Safe-app (til Android- og iOS-enheder).

I Windows installerer Norton Identity Safe Norton-værktøjslinjen, hvor Norton Safe Web bruges til at give mere sikker surfing. Norton-værktøjslinjen advarer dig om, at et websted er skadeligt, før du overhovedet besøger det. Norton-vurderingerne vises ud for alle søgeresultater, som angiver, hvordan de enkelte websider er vurderet. På den måde kan du søge mere sikkert på nettet.

Norton Identity Safe bruger en cloudboks til at gemme alle dine personlige oplysninger. Derfor kan du bruge dine personlige oplysninger på ethvert websted både hurtigt og sikkert, uanset hvor i verden du er.

Med følgende funktioner i Norton Identity Safe kan du gennemføre onlinetransaktioner sikkert og ganske enkelt:

Loginoplysninger

Gemmer loginoplysninger, f.eks. til din netbank, mailkonto og websteder til e-handel.

Adresser

Gemmer dine personlige oplysninger som f.eks. navn, fødselsdato, postadresse, e-mailadresse og telefonnumre.

Tegnebog 1

Gemmer dine økonomiske oplysninger, f.eks. oplysninger om kreditkort, bankkonti og kreditbetalinger.

Noter

Gemmer evt. tekst, du indtaster til egen brug.

Mærkater 2

Kategoriserer dine oplysninger ud fra de grupper, du angav, da du oprettede elementerne.

Foretrukne 3

Gør det muligt at gemme genveje til de Identity Safe-data, du bruger ofte.

1Kan kun benyttes i Windows, Android og iOS.

2Kan kun benyttes i Windows.

3Kan kun benyttes i Android og iOS.

Du kan gøre følgende med Norton Identity Safe:

• Logge på websteder automatisk - du behøver ikke at huske alle dine loginoplysninger.

• Fuldføre onlinetransaktioner på sikker vis uden at bekymre dig om identitetstyveri.

• Gem alle dine kreditkortoplysninger på ét sted.

• Få adgang til dine personlige oplysninger gemt i en cloudboks fra enhver enhed med en internetforbindelse.

• Udfyld lange formularer ganske enkelt.

• Gem evt. yderligere oplysninger til fremtidig brug.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v63757029_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/03/2016