Fejl: "Fejl 8504,107"

Du kan rette fejlen ved at genstarte computeren. Hvis problemet stadig opstår, efter at du har genstartet computeren, skal du afinstallere og dernæst geninstallere Norton. Download og kør Norton Remove and Reinstall for at afinstallere og derefter installere Norton igen.

TRIN 1

Genstart computeren

1. Afslut alle programmer.

2. Genstart computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Remove & Reinstall.

Knappen Fjern vises muligvis, hvis du har fået Norton via din tjenesteudbyder.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere Norton.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v63747396_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/09/2017