VeriSign Secure

Det er et standardsikkerhedskrav for websteder med e-handel og onlinetransaktioner at have et SSL-certifikat (Secure Sockets Layer). Websteder, der er certificeret til at være beskyttet af VeriSign viser VeriSigns Secured-segl. Når du klikker på VeriSigns Secured-segl, kan du se en VeriSign-genereret verifikationsside, der indeholder oplysninger om URL-detaljer, organisation, abonnementsstatus og detaljer om SSL-certifikatet.

Du kan se VeriSigns SSL-certifikat for dette websted her:

Se certifikat

Sikre forbindelser benytter certifikater til at identificere et websted og til at kryptere din forbindelse. Kryptering beskytter forbindelsen mod hackere og svindlere. Hvis et websted har brug for at indsamle oplysninger eller udføre onlinetransaktioner, er et SSL-certifikat et obligatorisk krav.

For at verificere at du har en sikker forbindelse til et websted, kan du gøre følgende:

• Kontrollér, at webstedet begynder med HTTPS

• Kontrollér, om der er et låse -ikon i din browsers adresselinje

• Se webstedets SSL-certifikat

• Kontrollér, at VeriSigns Secured-segl vises på websiden

Hvis certifikatet kun viser adressen på webstedet, skal du sikre dig, at det er den rigtige adresse. Phishing-sider og bedrageriske websteder benytter ofte lignende webstedsadresser for at narre uopmærksomme brugere til at tro, at de besøger et websted, der er tillid til.

Når du klikker på låse -ikonet i adresselinjen og vælger Se certifikat, vises følgende oplysninger om SSL-certifikatet:

Certifikatoplysninger

Kontrollér SSL-certifikatets oplysninger.

Udstedt til

Kontrollér navnet på webstedet, hvortil certifikatet er udstedt.

Certifikatet skal være udstedt til identiysafe.norton.com.

Udstedt af

Kontrollér om udstederen af SSL-certifikatet er VeriSign, Inc.

Gyldig fra

Kontrollér VeriSign SSL-certifikatets abonnementsstatus.

Sådan får du vist certifikatoplysninger i Internet Explorer

1. Klik på det låse -ikon, der fremkommer til højre for adresselinjen.

2. Klik på Se certifikater i den menu, der vises.

3. Du kan se certifikatoplysningerne under fanen Generelt i vinduet Certifikatvisning.

Sådan får du vist certifikatet i Chrome

1. Klik på det låse -ikon, der bliver vist til højre for adresselinjen.

2. Klik på Certifikatoplysninger i den menu, der vises.

3. Du kan se certifikatoplysningerne under fanen Generelt i vinduet Certifikatvisning.

Sådan får du vist certifikatet i Firefox

1. Klik på det låse -ikon, der bliver vist til højre for adresselinjen.

2. Klik på Flere oplysninger i den menu, der vises.

3. Klik på Se certifikat i det vindue, der bliver vist.

4. Du kan se certifikatoplysningerne under fanen Generelt i vinduet Certifikatvisning.

Om Norton Identity Safe-cloudboksen

Adgang til Norton Identity Safe-cloudboksen

Om Norton Identity Safe

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v63592900_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/08/2013