Adgang til andre Norton-produkter

Du kan klikke på ikonerne nederst på Norton Password Manager-websiden, hvis du ønsker at få adgang til og benytte følgende:

Norton One

Norton One beskytter alle dine enheder og sikrer dine personlige data. Med Norton One kan du beskytte dine enheder ved at installere Norton-sikkerhedsprogrammer.

Du kan få vist sikkerhedsstatussen for alle dine enheder og løse sikkerhedsproblemer på Norton One-webstedet, uanset hvor du befinder dig. Med Norton One kan du administrere alle dine Norton-programmer fra samme sted.

Norton-konto

Med Norton Account kan du administrere dine Norton-programmer og -tjenester med enkel administration af alle dine Norton-abonnementer på ét sted.

Norton Online Family

Med Norton Online Family kan du styre og overvåge dit barns computerbrug og aktiviteter på internettet.

Norton Online Backup

Med Norton Online Backup er det nemt og sikkert at foretage onlinebackup, så dine vigtige data er beskyttet mod systemnedbrud, sletning ved en fejl, virusinfektion og andre uheld.

Norton Management

Med Norton Management kan du administrere dine Norton-programmer og -produktnøgler fra ét sted. Du kan føje dine enheder, f.eks. pc'er og bærbare computere, til Norton Management og fjerninstallere og -administrere Norton-programmer på enheden.

Norton Anti-Theft

Med Norton Anti-Theft kan du hurtigt låse og finde din bærbare pc, MacBook, tavlecomputer eller smartphone. Det beskytter de uvurderlige oplysninger, der ligger på din enhed, hvis den skulle blive væk eller stjålet.

Norton Mobile Security

Med Norton Mobile Security kan du beskytte dine mobile enheder mod tab, tyveri og malware.

Norton Safe Web

Norton Safe Web bruges til at kontrollere sikkerheden på websteder og til at foretage sikre internetsøgninger.

Hvis du glemmer adgangskoden til din Norton-konto, kan du få en midlertidig adgangskode ved at klikke på linket Har du glemt din adgangskode? på den webside, hvorfra du logger på din Norton-konto. Du skal angive din mailadresse. Du skal bruge den samme e-mail-adresse, som du angav, da du oprettede din Norton Account. Symantec sender en midlertidig adgangskode til din mailadresse. Du kan kun bruge den midlertidige adgangskode i en begrænset periode. Du skal nulstille din adgangskode, når du har logget på din Norton Account.

Relaterede løsninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v63592869_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/08/2018