Om noter

Med funktionen Noter i Norton Password Manager kan du gemme oplysninger, som du vil bruge senere. Du kan bruge Noter til at gemme oplysninger, såsom strøtanker, opskrifter, opgaver, mødenotater og endda dine yndlingscitater. Noter er lette at bruge og organiseres automatisk ved hjælp af de koder, du brugte, da du oprettede dem. Alle dine noter gemmes i en sikker boks, så du er den eneste, der kan læse dem.

Du kan bruge sorteringsfunktionen til at arrangere noter efter navn og dato for ændring og brug. Du kan også søge efter noter, der er gemt i din boks.

Du kan se dine noter på alle enheder, der understøtter Norton Privacy Manager.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v63577325_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/08/2018