Om login

Funktionen Loginoplysninger på hovedsiden i Norton Identity Safe bruges til at opbevare og håndtere alle de loginoplysninger, du bruger til onlinetransaktioner. Loginoplysninger omfatter følsomme data som f.eks. dine loginoplysninger til mail og netbankoplysninger.

Med Identity Safe kan du gemme dine loginoplysninger, når du indtaster dem på et websted. Du kan bruge denne funktion til at gemme dine loginoplysninger i Identity Safe med det samme. Du kan også give Identity Safe tilladelse til automatisk at gemme alle de loginoplysninger, du indtaster på webstederne.

Når Identity Safe gemmer et login, udfyldes loginoplysningerne automatisk, næste gang du går ind på webstedet. For at dette kan virke, skal du have valgt Automatisk udfyldning under Sikkerhed i vinduet Loginoplysninger. Hvis du har gemt flere sæt loginoplysninger til det samme websted, kan du i Identity Safe vælge et bestemt sæt loginoplysninger til webstedet. I sådanne tilfælde bruges de loginoplysninger, du sidst har gemt, til den automatiske udfyldning. Hvis du vil logge på med et andet sæt loginoplysninger, skal du vælge de loginoplysninger, du vil bruge, på oplysningspanelet.

Der er følgende punkter i vinduet Loginoplysninger :

Titel

Viser navnet på det sæt loginoplysninger, du gemte.

Login-URL-adresse

Angiver URL-adressen til de gemte loginoplysninger.

Ændret den

Angiver datoen og klokkeslættet for, hvornår du senest ændrede loginoplysningerne.

Dato og klokkeslæt opdateres af Identity Safe, selvom du ændrer loginoplysninger via Norton-værktøjslinjen.

Datoen vises i formatet MM/DD/ÅÅÅÅ og klokkeslættet i formatet TT:MM. Hvis du f.eks. foretager ændringer kl. 15.00 den 08. juni 2009, vises det som 08/06/2009 15:00.

Brugernavn

Angiver brugernavnet for det sæt loginoplysninger, du gemte.

Adgangskode

Angiver adgangskoden til de loginoplysninger, du gemte. Du kan undersøge i realtid, hvor sikker eller stærk din adgangskode er. Din adgangskodes styrke angives med en af følgende farver:

• Rød

Angiver en svag adgangskode, der er let at gætte eller bryde.

• Orange

Angiver at adgangskoden ikke overholder minimumskravene, og at den ikke er stærk.

• Grøn

Angiver en sikker og stærk adgangskode.

Tags

Angiver den kategori, du har valgt, da du oprettede loginoplysningerne.

Kræv adgangskode til boks

Du bliver bedt om at angive adgangskoden til din boks, inden der bruges loginoplysninger på noget websted. Du bør bruge denne funktion for at gøre dine loginoplysninger mere sikre.

Automatisk udfyldning.

Udfylder automatisk loginoplysningerne på de websteder du besøger.

Automatisk indsendelse

Logger dig automatisk ind på websiden.

Vha. pileikonet på hver række med loginoplysninger kan du hurtigt logge på det pågældende websted. Hvis du har gemt flere sæt loginoplysninger til det samme websted, kan du i Identity Safe vælge et bestemt sæt loginoplysninger til webstedet. Du kan også vælge, hvilke loginoplysninger, du vil bruge på et websted, under funktionen BOKSEN ER ÅBEN på Norton-værktøjslinjen.

Hvis din boks er lukket, når du besøger et websted, hvor du skal angive dine loginoplysninger, vil oplysningspanelet automatisk blive åbnet af Norton Identity Safe. I oplysningspanelet kan du indtaste adgangskoden til din boks og dernæst vælge de loginoplysninger, du vil bruge på webstedet.

Oplysningspanelet vises kun, hvis du klikker på et felt på et websted, hvor du skal indtaste dine loginoplysninger.

Du kan bruge sorteringsfunktionen til at arrangere loginoplysningerne efter navn, redigeringsdato og dato for seneste anvendelse. Du kan også søge efter loginoplysninger, der er gemt i din boks.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v63577321_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/10/2015