Om Tegnebog

Med funktionen Tegnebog i Identity Safe kan du oprette en tegnebog med dine betalingsoplysninger, f.eks. kort- og bankkontooplysninger og detaljer om kreditbetalinger. Du kan bruge tegnebogen til at gøre følgende:

• Udfylde kreditkort- eller bankoplysninger automatisk, når du gennemfører onlinetransaktioner.

• Vælge, hvilke kortoplysninger du vil bruge på forskellige websteder.

• Sikre dine økonomiske oplysninger, mens du er online.

På den måde beskytter Identity Safe dig mod programmer, der registrerer tastanslag og derved stjæler og misbruger din identitet. Bankwebsteder og andre websteder til e-handel har formularer med felter til kreditkort- eller andre økonomiske oplysninger. Når du klikker på et felt på sådanne websteder, åbner Norton Identity Safe oplysningspanelet, hvor du vil blive bedt om tilladelse til at udfylde formularen automatisk. I Oplysningspanelet kan du vælge den betaling, du vil bruge, og klikke på Udfyld. Hvis du ikke vil have vist oplysningspanelet igen på onlineformularen, kan du klikke på Spørg ikke. Du kan til enhver tid åbne oplysningspanelet ved at klikke på BOKSEN ER ÅBEN > INDSTILLINGER > Vis oplysningspanel for dette websted.

Ved at klikke på ikonet Åbn Udfyldningsassistent i menuen BOKSEN ER ÅBEN kan du også få vist dine gemte betalinger. Du kan derefter vælge en betaling og trække de pågældende oplysninger til formularen og slippe dem.

Du kan bruge sorteringsfunktionen til at arrangere betalinger efter navn og dato for ændring og brug. Du kan også søge efter betalinger, der er gemt i din boks.

Tegnebog giver dig desuden følgende muligheder:

• Du kan beskytte dine økonomiske oplysninger ved at tilføje et ekstra sikkerhedslag.

• De websider, der har skemaer, genkendes og viser omgående et pop op-vindue med listen over kort.

• Du kan få en hurtig oversigt over de kort og bankkonti, der ikke er beskyttede med adgangskoder. Identity Safe sikrer adgangsbeskyttede tegnebøger yderligere ved ikke at vise en oversigt over tegnebogen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v63577288_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/03/2016