Adgang til Norton Identity Safe-cloudboksen

Du kan få adgang til Norton Identity Safe-cloudboksen via Norton Identity Safe-klienten, Norton-værktøjslinjen eller browseren på en hvilken som helst enhed med forbindelse til internettet. Du kan se dine personlige oplysninger, f.eks. din adresse, loginoplysninger, adgangskoder og kreditkortoplysninger til enhver tid, uanset hvor du er.

Hvis du har slået funktionen til automatisk aflogning fra, logger Norton Identity Safe dig af, når enheden er inaktiv i den angivne tidsperiode, for at forhindre misbrug af dine personlige oplysninger. Denne funktion er nyttig, hvis du bruger Norton Identity Safe på et sted, hvor du har mistanke om, at der foregår kriminel aktivitet.

Norton Identity Safe giver flere lags beskyttelse til dine personlige data. For at åbne Norton Identity Safe skal du bruge dine Norton-kontoplysninger, der er knyttet til din Norton Internet Security-, Norton 360- eller Norton Identity Safe-klient. Derudover skal du have den adgangskode til cloudboksen, du brugte, da du oprettede en Norton Identity Safe-cloudboks. Hvis du glemmer adgangskoden til din Norton-konto, kan du nulstille den.

Hvis du glemmer adgangskoden til din boks, kan du bruge huskereglen til adgangskoden til at få fat på adgangskoden igen. Hvis du stadig ikke kan huske din adgangskode, skal du oprette en ny boks. Symantec gemmer ikke adgangskoden til din boks. Det er kun dig, der kender den. Hvis du har sikkerhedskopieret dine Identity Safe-data, kan du importere dem, når du opretter en ny boks. Du kan aktivere den automatiske backupfunktion til automatisk at lave backup af din boks.

Du kan også konfigurere, hvordan du vil få adgang til din boks, Om Indstillinger for sikkerhed for at få mere at vide.

Sådan får du adgang til din Norton Identity Safe-cloudboks med en browser

1. Åbn browseren, og gå ind på:

https://identitysafe.norton.com

2. Klik på Log på.

3. Indtast den mailadresse, som er tilknyttet din cloudboks, i feltet Mailadresse.

4. Indtast adgangskoden til Norton-kontoen i feltet Adgangskode.

5. Klik på Log på. Du kan gemme disse loginoplysninger i din boks, så du hurtigt og sikkert kan finde dem igen senere.

6. Indtast adgangskoden til din Identity Safe-cloudboks i feltet Adgangskode i vinduet Åbn din boks.

7. Klik på Åbn boks.

Sådan får du adgang til din cloudboks via Norton-værktøjslinjen

Norton-værktøjslinjen fungerer kun i Windows.

1. Start din browser.

2. Klik på BOKSEN ER LUKKET på Norton-værktøjslinjen.

3. Hvis du bliver bedt om det, skal du i vinduet Log på, eller opret konto bruge mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto til at logge på Identity Safe.

4. Indtast adgangskoden til din cloudboks i vinduet Boks lukket.

5. Klik på Åbn.

Sådan får du adgang til din cloudboks via Norton Identity Safe-klienten i Windows eller Mac OS

1. Gør et af følgende:

• I Windows skal du klikke på ikonet for Norton Identity Safe på skrivebordet eller proceslinjen.

• I Mac OS skal du i mappen Programmer starte Norton Identity Safe.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du i vinduet Log på, eller opret konto bruge mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto til at logge på Identity Safe.

3. Indtast adgangskoden til din cloudboks i vinduet Boks lukket.

4. Klik på Åbn.

Sådan får du adgang til din cloudboks via Norton Identity Safe-app'en i Android eller iOS

1. Tryk på Norton Identity Safe -ikonet på startskærmbilledet eller skærmbilledet med applikationer.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Log på og trykke på Log på.

3. Indtast adgangskoden til din cloudboks på det skærmbillede, der vises. Du kan også åbne boksen med den pinkode, du oprettede.

4. Tryk på Åbn boks.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v63577241_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015