Adgang til Norton Password Manager-cloudboksen

Du kan få adgang til Norton Password Manager-cloudboksen via Norton-værktøjslinjen på en hvilken som helst enhed med forbindelse til internettet. Du kan altid se dine personlige oplysninger som f.eks. adresse, loginoplysninger, adgangskoder og kreditkortoplysninger, uanset hvor du er.

Norton Password Manager giver dig flere lags beskyttelse af dine personlige data. Du skal bruge legitimationsoplysningerne til den Norton-konto, der er knyttet til din Norton Password Manager-klient, for at åbne Norton Password Manager. Derudover skal du have den adgangskode til cloudboksen, du brugte, da du oprettede din Norton Password Manager-cloudboks. Hvis du glemmer adgangskoden til din Norton-konto, kan du nulstille den.

Hvis du glemmer adgangskoden til din boks, kan du få hjælp til at huske den vha. adgangskodetippet. Hvis du stadig ikke kan huske din adgangskode, skal du oprette en ny boks. Symantec gemmer ikke adgangskoden til din boks. Det er kun dig, der kender den. Hvis du har sikkerhedskopieret dine Password Manager-data, kan du importere dem, når du opretter en ny boks. Du kan aktivere den automatiske backupfunktion, så din boks sikkerhedskopieres automatisk.

Du kan også konfigurere, hvordan du vil have adgang til din boks. Du kan få flere oplysninger i Om sikkerhedsindstillinger.

Sådan får du adgang til din Norton Password Manager-cloudboks via en browser

Fra og med juni 2017 kan den separate version af Norton Password Manager ikke længere downloades. Funktionen Norton Password Manager tilbydes stadig med vores Norton-sikkerhedsprodukter. Du kan finde flere oplysninger i Norton Online Store.

1. Åbn browseren, og gå ind på:

https://identitysafe.norton.com

2. Klik på Log på.

3. Indtast den mailadresse, som er tilknyttet din cloudboks, i feltet Mailadresse.

4. Indtast adgangskoden til Norton-kontoen i feltet Adgangskode.

5. Klik på Log på. Du kan gemme loginoplysningerne i din boks, så du hurtigt kan få adgang til dem på sikker vis senere.

6. Indtast adgangskoden til din Password Manager-cloudboks i feltet Adgangskode i vinduet Åbn din boks.

7. Klik på Åbn boks.

Sådan får du adgang til din cloudboks via Norton-værktøjslinjen

Norton-værktøjslinjen fungerer kun i Windows.

1. Start din browser.

2. Klik på BOKSEN ER LUKKET på Norton-værktøjslinjen.

3. Hvis du bliver bedt om det, skal du i vinduet Log på, eller opret konto bruge mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto til at logge på Norton Password Manager.

4. Indtast adgangskoden til din cloudboks i vinduet Boksen er lukket.

5. Klik på Åbn.

Sådan får du adgang til din cloudboks via Norton Password Manager-klienten i Windows

1. I Windows skal du klikke på ikonet for Norton Password Manager på skrivebordet eller proceslinjen.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du i vinduet Log på, eller opret konto bruge mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto til at logge på Norton Password Manager.

3. Indtast adgangskoden til din cloudboks i vinduet Boksen er lukket.

4. Klik på Åbn.

Sådan får du adgang til din cloudboks via Norton Password Manager-appen i Android eller iOS

1. Tryk på Norton Password Manager -ikonet på startskærmbilledet eller skærmbilledet med applikationer.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Log på og trykke på Log på.

3. Indtast adgangskoden til din cloudboks på det skærmbillede, der vises. Du kan også åbne boksen med den pinkode, du oprettede.

4. Tryk på Åbn boks.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v63577241_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2018