Sådan opretter du en Norton-konto

Med en Norton-konto kan du administrere alle dine Norton-produkter på samme sted. Du kan opbevare dine produktnøgler i din Norton-konto, og du kan også købe yderligere produktnøgler. Du kan også knytte programmet til din Norton-konto. Det tager kun et øjeblik at oprette en Norton-konto. Hvis du vil oprette en Norton-konto, skal du have forbindelse til internettet.

Du skal bruge loginoplysningerne til din Norton-konto for at bruge Norton Identity Safe. Du kan bruge dine nuværende Norton-kontooplysninger eller oprette en ny Norton-konto, når du installerer Norton Identity Safe.

Du kan oprette en Norton-konto på Norton-kontowebstedet, Norton Identity Safe-webstedet eller i Norton Identity Safe-klienten.

Sådan opretter du en Norton-konto fra Norton-kontowebstedet

1. Åbn browseren, og gå ind på: https://manage.norton.com/

2. Klik på Meld dig til nu. Det er GRATIS!.

3. Indtast din mailadresse, adgangskode og dine andre oplysninger i vinduet Norton-konto - tilmelding.

4. Læs og acceptér politikken om beskyttelse af personlige oplysninger.

5. Klik på Tilmeld.

Sådan opretter du en Norton-konto fra Norton Identity Safe-klienten i Windows eller Mac OS

1. Gør et af følgende:

• I Windows skal du klikke på ikonet for Norton Identity Safe på skrivebordet eller proceslinjen.

• I Mac OS skal du i mappen Programmer starte Norton Identity Safe.

2. I vinduet Log ind eller opret konto skal du skrive din mailadresse og klikke på Næste.

Identity Safe kontrollerer automatisk, om din mailadresse allerede er knyttet til en Norton-konto.

3. Indtast din adgangskode og andre oplysninger i vinduet Opret din Norton-konto.

4. Vælg Send mig mail med programopdateringer, tilbud og nyhedsbreve om sikkerhed (valgfrit), hvis du ønsker at modtage mail fra Symantec om de seneste nyheder inden for onlinesikkerhed.

5. Klik på Acceptér og tilmeld dig.

Sådan opretter du en Norton-konto fra Norton Identity Safe-app'en i Android eller iOS

1. Tryk på Norton Identity Safe -ikonet på startskærmbilledet eller skærmbilledet med applikationer.

2. Tryk på Opret konto.

3. Indtast din mailadresse og andre detaljer på det skærmbillede, der vises.

4. Tryk på Acceptér og tilmeld dig.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v63577240_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/01/2016