Om Norton Identity Safe-cloudboksen

Norton Identity Safe-cloudboksen er baseret på Symantecs gennemprøvede cloud-infrastruktur med enkel og solid opbevaring af dine personlige oplysninger. Den giver dig en hurtig og sikker måde at få adgang til dine fortrolige personlige oplysninger på - uanset hvor i verden du er.

Du kan få fjernadgang til dine personlige oplysninger, såsom adresser, loginoplysninger, adgangskoder og kreditkortoplysninger, der er gemt i cloudboksen, via Norton Identity Safe eller Norton-programmer, som understøtter Identity Safe.

Hvis du bruger ældre Norton-programmer, der understøtter Norton Identity Safe, og du har en lokal boks, kan du konvertere den lokale boks til en cloudboks.

Du kan kun oprette én cloudboks til en Norton-konto.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v63577232_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015