Om Norton Password Manager-cloudboksen

Norton Password Manager-cloudboksen er baseret på Symantecs gennemprøvede cloudinfrastruktur med et enkelt og sikkert lager til dine personlige oplysninger. Den giver dig hurtig og sikker adgang til dine følsomme personlige oplysninger på - uanset hvor i verden du er.

Du kan få fjernadgang til dine personlige oplysninger, såsom adresser, loginoplysninger, adgangskoder og kreditkortoplysninger, der er gemt i cloudboksen, via Norton Password Manager eller Norton-programmer, som understøtter Norton Password Manager.

Hvis du bruger ældre Norton-programmer, der understøtter Norton Password Manager, og du har en lokal boks, kan du konvertere den lokale boks til en cloudboks.

Du kan kun oprette én cloudboks for hver Norton-konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v63577232_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2018