Sådan fjerner du et program fra Programkontrol

Hvis det er nødvendigt, kan du fjerne programmer fra Programkontrol. I så fald fjerner Norton alle de regler, der er knyttet til det pågældende program.

Sådan fjerner du et program fra Programkontrol

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton

2. Klik på Firewall i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Vælg det program, som du vil fjerne, i kolonnen Programmer på fanen Programkontrol.

4. Klik på Fjern.

5. Klik på Ja i dialogboksen Bekræftelse.

Bekræftelsesmeddelelsen vises kun, når funktionen Automatisk programkontrol er deaktiveret.

6. Klik på Anvend.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v6340801_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/09/2016