Fejl: "3039,65555" vises i Norton-programmet

Problemet kan opstå, hvis der er installeret et sikkerhedsprogram, som ikke er fra Symantec, på computeren. Du kan rette fejlen ved at fjerne det sikkerhedsprogram, som ikke er fra Symantec. Hvis problemet ikke er løst, eller der ikke er installeret et sikkerhedsprogram, som ikke er fra Symantec, skal du afinstallere og derefter geninstallere Norton-programmet.

TRIN 1

Afinstaller sikkerhedsprogrammer, som ikke er fra Symantec

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge det sikkerhedsprogram, der ikke er fra Symantec, og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Afslut alle programmer, og genstart derefter computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Fjern og geninstaller.

Knappen Fjern kun vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder. Klik på Fjern kun.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v63325925_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/10/2016