Jeg vil købe en ekstra nøgle til mit Norton-program

Nogle Norton-programmer kan installeres på mere end en computer ad gangen. Log på din Norton-konto for at finde ud af, om du har nogen installationer tilbage af dit aktuelle Norton-program. Hvis du ikke har flere aktiveringer til rådighed, kan du købe en ny nøgle, så du kan installere Norton-programmet på andre computere.

Hvis du har fået Norton-programmet via en tjenesteudbyder, kan du overføre licensen til en ny computer eller købe en ny licens. Læs Sådan overfører man en licens eller annullerer en dublet af en licens til et Norton-program, der er købt hos en tjenesteudbyder.

Find de tilgængelige installationer for dit Norton-program

1. Log på Norton for at få vist licensoplysningerne.

2. Vælg Norton-programmet under Tjenester.

3. Gennemse antallet af pladser til installation ud for Administrer mine installationer. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af din situation:

• Hvis du har en eller flere installationer til rådighed, kan du logge på din Norton-konto fra den computer, du vil installere Norton-programmet på, og klikke på Download.

• Hvis du ikke har flere installationer til rådighed, skal du fjerne en licens fra en computer, du ikke bruger. Læs Meddelelsen "... ikke flere installationer"

4. Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre købet af programmet eller overførslen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v63275632_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/11/2016