Jeg ønsker at få refunderet betalingen til et Norton-program fra min tjenesteudbyder

Hvis Norton-programmet er blevet købt hos en tjeneste- eller internetudbyder, kan du ikke få en refusion. Kontakt udbyderen, hvis du har brug for hjælp.

Hvis du ønsker en refusion for et andet Norton-program eller en anden abonnementsfornyelse, som ikke er købt hos en tjenesteudbyder, skal du klikke her.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v63212689_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Android 2.x, Android 3.x, Android 4.x
Sidst ændret: 19/02/2014