Jeg ønsker at få refunderet betalingen til et Norton-program fra min tjenesteudbyder

Hvis Norton-programmet er blevet købt hos en tjeneste- eller internetudbyder, kan du ikke få en refusion. Kontakt udbyderen, hvis du har brug for hjælp.

Hvis du ønsker en refusion for et andet Norton-program eller en anden abonnementsfornyelse, som ikke er købt hos en tjenesteudbyder, skal du klikke her.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v63212689_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Android 2.x, Android 3.x, Android 4.x
Sidst ændret: 19/02/2014