Installation af den optiske backupdriver

Norton-programmet tilbyder forskellige placeringsmuligheder for dine backupper. Du kan ændre det sted, hvor der laves backup af filerne efter behov, og du kan også vælge at gemme de filer, der er lavet backup af flere forskellige steder, så dine data er endnu mere sikre.

Hvis du vil sikkerhedskopiere dine vigtige filer og data til et cd-rom- eller dvd-drev, skal du konfigurere det optiske backupdrev på din computer. Det optiske backupdrev hjælper dig med at læse eller skrive data til en optisk disk.

Første gang du vælger et cd-rom- eller dvd-drev som placering for backup, beder Norton-programmet dig om at konfigurere det optiske backupdrev på din computer.

Du kan ikke vælge at køre automatisk planlægning af backup, første gang du laver backup på cd'er, dvd'er eller Blu-ray-diske. Når backuppen er fuldført, kan du klikke på Vis detaljer i vinduet Backup for at få vist status for din sidste backup.

Sådan installeres den optiske backupdriver

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

2. Vælg indstillingen Cd- eller dvd-drev på fanen Hvor.

Klik på Ja, og klik derefter på Kør backup i den Administration af backupsæt -dialogboks, der vises.

3. Klik på OK i den dialogboks, der vises.

Optiske drivere installeres automatisk på dit system. Når Norton-programmet er installeret, starter den en backup af dine filer og mapper.

4. Sæt en tom cd eller dvd i cd-rom-drevet, og klik på OK.

Du kan se statussen for backuppen i vinduet Backup.

5. Klik på Luk, når backuppen er fuldført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v63196394_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/02/2016