Systemkrav for Norton AntiVirus

Følgende systemkrav gælder for den aktuelle version af Norton AntiVirus. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Systemkrav

Computeren skal opfylde følgende systemkrav, før du kan installere Norton AntiVirus

Operativsystemer

• Microsoft Windows® 10 (Alle versioner undtagen Windows 10 S)

• Microsoft Windows 8/8.1 (alle versioner). Visse beskyttelsesfunktioner kan ikke bruges i Windows 8-startskærmbrowsere.

• Microsoft Windows 7 (alle versioner) med Service Pack 1 eller nyere

• Microsoft Windows Vista (alle versioner) med Service Pack 1 eller nyere*

• Windows XP (alle 32-bit versioner) med Service Pack 3 eller nyere*

*Nortons klientsikkerhedssoftware modtager ikke længere de nye produktopdateringer, som kunderne med understøttede versioner af Windows (Windows 10, Windows 8 og Windows 7) modtager. Nortons klientsikkerhedsoftware vil dog fortsat modtage de nyeste malwaredefinitioner via LiveUpdate, sårbarhedsopdateringer og kompatibilitetsrettelser. Identity Safe-browserudvidelsen understøttes ikke længere i Windows Vista og Windows XP. Du kan få flere oplysninger i Norton-vedligeholdelsestilstand til Windows XP og Windows Vista.

Hardware

• Processor

• Windows 10/8/7/Vista: 1 GHz

• Windows XP: 300 MHz

RAM

• Windows 10: 2 GB (der kræves mindst 512 MB RAM til gendannelsesværktøjet)

• Windows 8/7: 1 GB (der kræves mindst 512 MB RAM til gendannelsesværktøjet)

• Windows Vista: 512 MB

• Windows XP: 256 MB

Plads på harddisken

• 300 MB ledig plads på harddisken

Browserunderstøttelse af beskyttelse mod sårbarheder

Nedenstående browsere understøtter beskyttelse mod sårbarheder.

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 og nyere (32-bit og 64-bit)1,2

• Mozilla Firefox® (32-bit og 64-bit)2

• Google Chrome™ (32-bit og 64-bit)2

Browserunderstøttelse af beskyttelse mod phishing, sikker søgning og administration af adgangskoder

Nedenstående browsere understøtter beskyttelse mod phishing, sikker søgning og administration af adgangskoder.

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 og nyere (32-bit og 64-bit)1,2

• Mozilla Firefox® (32-bit og 64-bit)2

• Google Chrome™ (32-bit og 64-bit)2

• Microsoft Edge®3

Mailtjenester

Norton AntiVirus understøtter mailscanning i alle POP3- og SMTP-kompatible mailtjenester.

• 1 Visse beskyttelsesfunktioner kan ikke bruges i Microsoft Internet Explorer 10.0 og nyere.

2 Efterhånden som det stilles til rådighed af Symantec i din abonnementsperiode.

3 Kun adgangskodeadministration er understøttet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v63066051_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 29/06/2018