Systemkrav for Norton AntiVirus

Følgende systemkrav gælder for den aktuelle version af Norton AntiVirus. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Systemkrav

Computeren skal opfylde følgende systemkrav, før du kan installere Norton AntiVirus

Operativsystemer

• Microsoft Windows® 10 og Windows 10® Pro (32-bit og 64-bit)

• Microsoft Windows® 8 og Windows 8® Pro (32-bit og 64-bit)

• Microsoft Windows® 7 (32-bit og 64-bit) med Service Pack 1 eller nyere

• Microsoft Windows® Vista (32-bit og 64-bit) med Service Pack 1 eller nyere

• Windows® XP (32-bit) med Service Pack 3

Hardware

• Processor

• Windows 10/8/7/Vista: 1 GHz

• Windows XP: 300 MHz

RAM

• Windows 10: 2 GB (der kræves mindst 512 MB RAM til gendannelsesværktøjet)

• Windows 8/7: 1 GB (der kræves mindst 512 MB RAM til gendannelsesværktøjet)

• Windows Vista: 512 MB

• Windows XP: 256 MB

Plads på harddisken

• 300 MB ledig plads på harddisken

Browserunderstøttelse af beskyttelse mod sårbarheder

Følgende browsere understøtter sårbarhedsbeskyttelse.

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 og nyere (32-bit og 64-bit)1,2

• Mozilla Firefox® (32-bit og 64-bit)2

• Google Chrome™ (32-bit og 64-bit)2

Browserunderstøttelse af beskyttelse mod phishing, sikker søgning og administration af adgangskoder

Følgende browsere understøtter beskyttelse mod phishing, sikker søgning og administration af adgangskoder.

• Microsoft Internet Explorer® 8.0 og nyere (32-bit og 64-bit)1,2

• Mozilla Firefox® (32-bit og 64-bit)2

• Google Chrome™ (32-bit og 64-bit)2

Mailprogrammer

Norton AntiVirus understøtter mailscanning i alle POP3- og SMTP-kompatible mailklienter.

• 1 Visse beskyttelsesfunktioner kan ikke bruges i Microsoft Internet Explorer 10.0 og nyere.

2 Efterhånden som det stilles til rådighed af Symantec i din abonnementsperiode.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v63066051_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/09/2016