Supportpolitik

Symantec anbefaler, at du sørger for at have den nyeste version af programmet, da den indeholder nye og forbedrede funktioner, der giver en bedre beskyttelse mod sikkerhedstrusler. Der ydes gratis support i mindst 2 år på ældre versioner. Der vil dog muligvis stadig være adgang til tekniske oplysninger om disse programmer via supportwebstedet på adressen:

www.norton.com/macsupport

Symantec forbeholder sig retten til at ændre sine supportpolitikker til enhver tid uden varsel. Du kan få vist den seneste version af supportpolitikken på følgende URL-adresse:

www.symantec.com/supportpolicy

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v63050749_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 29/09/2015