Om support

Norton Support-webstedet findes en lang række selvbetjeningsfunktioner. Du kan åbne Norton Support fra programmet.

Du kan gøre følgende ved hjælp af Norton Support-webstedet:

• Få hjælp til opdateringer, abonnementer, programaktivering og installation med mere.

• Hente ældre produktmanualer.

• Administrere programmer og tjenester ved hjælp af din Norton-konto.

• Søge i Norton Forum efter hjælp til installation, konfiguration og fejlfinding af Norton-programmet. Du kan stille spørgsmål i forummet og få svar fra andre brugere og eksperter. I forummet kan du dele tip, ideer og forslag til Norton-programmet. Du skal tilmelde dig Norton Forum, før du kan stille spørgsmål.

• Du kan finde oplysninger om de nyeste virusser og risici og få tip til, hvordan du beskytter dig.

• Åbne Norton Online Store og den side, hvor du kan hente Norton-programmer.

Supporttilbuddene kan variere afhængigt af område, sprog og program.

Du kan få flere oplysninger om supporttilbuddene på siden om supportvilkår.

Ud over selvbetjeningsfunktionerne kan du bruge muligheden Kontakt os øverst på websiden til at kontakte teknisk support på følgende måder:

Live Chat

Chat med en supportmedarbejder i realtid.

I forbindelse med mere komplicerede tekniske problemer giver chat dig mulighed for at give en supportmedarbejder lov til at oprette en fjernforbindelse til din computer og løse problemet.

Telefon

Tal med en supportmedarbejder.

Nortons fora

Søg efter yderligere hjælp til installation, konfiguration og fejlfinding.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v63050546_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 29/09/2015