Installation af Norton AntiVirus 12.0 til Mac

Den nyeste version af Norton AntiVirus til Mac understøttes kun af Mac OS X 10.7.5 eller nyere.

Hent Norton-programmet via din Norton-konto

1. Log på Norton-webstedet.

2. Klik på Hent.

3. Klik på Acceptér og hent under Installer på denne enhed.

Installationsfilen til Norton-programmet gemmes som standard i mappen Overførsler.

4. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

5. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

6. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

7. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v62952630_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 30/08/2016