Sådan logger du på og af Identity Safe

Du kan logge på og af Identity Safe via hovedvinduet i Norton eller via Norton-værktøjslinjen.

Sådan logger du på og af Identity Safe via hovedvinduet i Norton.

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Gør et af følgende:

• Du logger på ved at skrive adgangskoden til boksen og klikke på Åbn.

• Du logger ud ved at flytte skydeknappen i bunden til venstre i vinduet Norton Identity Safe.

Sådan logger du på og af Identity Safe via Norton-værktøjslinjen

1. Åbn browseren.

2. Vælg en af følgende muligheder i Norton-værktøjslinjen:

• Hvis du vil logge på, skal du klikke på BOKSEN ER LUKKET og derpå skrive adgangskoden til boksen og klikke på Åbn i vinduet Boks lukket.

• Hvis du vil logge af, skal du klikke på BOKSEN ER ÅBEN og derpå klikke på Luk boks blandt valgmulighederne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6282380_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/12/2016