Sådan logger du på og af Password Manager

Du kan logge på og af Password Manager via hovedvinduet i Norton eller via Norton-værktøjslinjen.

Sådan logger du på og af Password Manager via hovedvinduet i Norton.

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Onlinesikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Password Manager.

3. Gør et af følgende:

• Du logger på ved at skrive adgangskoden til boksen og klikke på Åbn.

• Du logger af ved at flytte skydeknappen i bunden til venstre i vinduet Norton Password Manager.

Sådan logger du på og af Password Manager via Norton-værktøjslinjen

1. Åbn browseren.

2. Vælg en af følgende muligheder i Norton-værktøjslinjen:

• Hvis du vil logge på, skal du klikke på BOKSEN ER LUKKET og derpå skrive adgangskoden til boksen og klikke på Åbn i vinduet Boks lukket.

• Hvis du vil logge af, skal du klikke på BOKSEN ER ÅBEN og derpå klikke på Luk boks blandt valgmulighederne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6282380_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/08/2018