Brug af Nortons supportwebsted

På Nortons supportwebsted findes en lang række selvbetjeningsfunktioner.

Du kan gøre følgende ved hjælp af Norton Support-webstedet:

• Få hjælp til opdateringer, abonnementer, programaktivering og installation med mere.

• Søge i Norton-brugerfora for at finde yderligere hjælp til installation, konfiguration og fejlfinding af problemer. Du kan også stille spørgsmål i forummet og få svar fra eksperterne. For at kunne stille spørgsmål skal du først melde dig til Norton-brugerforummet.

• Finde oplysninger om de seneste virustrusler og fjernelsesværktøjer.

Ud over selvbetjeningsfunktionerne kan du bruge Kontakt os, der findes nederst på websiden, til at kontakte teknisk support på følgende måder:

Forum

Søg efter yderligere hjælp til installation, konfigurering og fejlfinding.

Chat

Chat med en supportmedarbejder i realtid.

I forbindelse med mere komplicerede tekniske problemer giver chat dig mulighed for at give en supportmedarbejder lov til at oprette en fjernforbindelse til din computer og løse problemet.

Telefon

Tal med en supportmedarbejder.

Mail

Send dit spørgsmål via vores websted, og få svar via mail.

Mailsupport har en langsommere svartid end chat eller telefon.

Supporten varierer efter region, sprog og produkt.

Om Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-agenten

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Om administration af enheder

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v62632354_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013